Divat- és stílustervezők szakmai vizsgájának DIVATBEMUTATÓJA (2023)

admin küldte be 2023. 06. 13., k – 14:15 időpontban

Az idei tanév sem telt el divatbemutatók nélkül, a két nagyszabású évközi rendezvény - a Dugonics Társaság által szervezett, és a Kossuth Zsuzsanna Alapítványi Bálon megrendezett - után a sort a végzős divat- és stílustervező osztály vizsgabemutatója zárta.

Ez az alkalom minden tanévben egy ünnep. A végzős tanulóink a nagyszabású bemutatón a nézők előtt, valamint a vizsgabizottság előtt is megcsillogtatják szakmai tudásukat.

Idén sem volt ez másképp. A Móra Ferenc Múzeum dísztermében megrendezett jeles alkalom számos érdeklődőt vonzott, akik a több hónapos tervező és kivitelező munka végeredményét színvonalas divatbemutató keretén belül láthatták.

A kreációkat a "Kontrasztok", valamint a "Magyar Népmesék" témák ihlették. És bár a téma ugyanaz volt, minden tervező tanuló megtalálta benne a saját útját, megmutathatta egyéniségét, és kifejezésre juttatta önmagát a kész kollekcióban.

Büszkék vagyunk a jövő divat- és stílustervezőire, és kívánunk nekik sikeres jövőt ebben a szép és kreatív szakmában, valamint sikeres főiskolás éveket!

Képgaléria

DSC_2135w