Megyei divattervező rajzpályázat (2021/2022) - beszámoló

admin küldte be 2022. 03. 04., p – 10:56 időpontban

Idén is megrendezésre került az SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola már hagyománnyá vált megyei divattervező rajzpályázata, amit Csongrád- Csanád Megye minden általános iskolájának meghirdettünk. Ebben az évben a verseny grafika szekcióval is bővült. Az aktuális téma a bogarak, rovarok csodálatos világába repítette el a résztvevőket.

Az idei évben 32 iskola részvételével összesen 261 pályamunka érkezett be. Minden évben egyre többen nyújtanak be munkát. Az idei évben azonban minden várakozásunkat felülmúlta az alkotások mennyisége. A kreatív ágazat munkaközösségének nagyon nehéz feladata volt a zsűrizés során, számtalan kreatív, ötletes munkát kaptunk. Összesen 36 díj került kiosztásra. Ebből 4 darab I. helyezett, 3 darab II. helyezett és 3 darab III. helyezett született. Ezen kívül 26 különdíjat is ki tudtunk osztani.

Külön örömünkre szolgált, hogy a március 1-jén iskolánkban megrendezett díjátadón nagyon sokan megjelentek mind a díjazottak, mind pedig a felkészítő tanáraik közül. Az összes benyújtott pályamunka kiállításra került iskolánk aulájában, amelyek március 16-ig tekinthetők meg. Izgatottan várjuk, hogy ismét kihirdethessük a következő év témáját, és szívből reméljük, hogy újból örömét leli minden pályázó az alkotásban.

Képgaléria

IMG_20220301_160527